DESPRE NOI

Magazinul on-line coffeeandme este un proiect ce îşi doreşte să ofere produse, informaţii corecte şi pertinente despre ceea ce însemnă cafeaua espresso.

Toate nelămuririle dvs pot fi clarificate prin trimiterea unui scurt mesaj la adresa de email comanda@coffeeandme.ro sau la tel. 0753 033 330; specialiştii coffeeandme, ce au o experienţă în domeniul cafelei de peste 8 ani, vă vor răspunde în cel mai scurt timp. Vă pot îndruma către alegerea celei mai potrivite soluţii pentru nevoia dvs, indiferent de segmentul din care faceţi parte Home, Office, în caz ca aveţi nelămuriri la achiziţionarea produselor illy.

Singurul brand de cafea espresso pe care il veti gasi pe www.coffeeandme.ro este illy, leader al segmentului espresso, deoarece coffeeandme işi doreşte să ofere clienţilor săi doar cele mai bune produse.

Din dorinţa de a răspunde unor solicitari mai vechi veţi găsi pe www.coffeeandme.ro şi produse complementare cafelei, un brand de ceai leader al calităţii – Dammann, dar şi pudra de ciocolata Monbana.

Enjoy your coffee!

 

PRO BRANDS Distribution SRL este operator de date cu caracter personal cu nr 19688 emis de ANSPDCP.