Politica GDPR

Introducerea datelor personale ale Cumparatorului pe site-ul www.coffeeandme.ro sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul acestuia pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001.

Aceste date nu vor fi folosite de SC PRO BRANDS Distribution SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de Cuparator sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea coffeeandme (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, Cumparatorul a acceptat acest lucru. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale ale Cumparatorului, in conditiile legii 667/2001.

Cumparatorul este de acord sa i se stocheze de catre Vanzaror datele personale declarate la crearea contului si sa primeasca pe adresa de e-mail declarata, copii ale comenzilor sale sau alte instiintari de natura comerciala. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: S.C. PRO BRANDS Distribution S.R.L. si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. PRO BRANDS Distribution S.R.L. sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.coffeeandme.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.coffeeandme.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.coffeeandme.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.