Reducere 18%
Arabica Selection Guatemala - Capsule illy Iperespresso (21 buc.)
Arabica Selection Guatemala - Capsule illy Iperespresso (21 buc.) Arabica Selection Guatemala - Capsule illy Iperespresso (21 buc.)

Arabica Selection Guatemala - Capsule illy Iperespresso (21 buc.)


Comenzi telefonice: 0753 033 330
Pret vechi: 54,94 Lei  

45,26 Lei

câștigați: 9,68 Lei (18%)
7102
În stoc
+

Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna. Sortimentele de cafea Arabica Selection sunt patru dintre soiurile de cafea Arabica, care amestecate, constituie traditionalul amestec illy.

Dulce si aromata.

O cafea deo delicatete definita: scoate in evidenta tenta de ciocolata, urmata de o seductie de caramel, citrice si miere.

Teritoriu: Huehuetenango.

O regiune montana, necontaminata, pe cat de frumoasa, pe atat de dificil de accesat. Vandtul cald provenind din Mexic tempereaza frigul si permite cultivarea pana la 2000 de metri altitudine.

)

illycaffe