Reducere 18%
Arabica Selection Columbia - Capsule illy Iperespresso (21 buc.)

Arabica Selection Columbia - Capsule illy Iperespresso (21 buc.)


Comenzi telefonice: 0753 033 330
Pret vechi: 54,94 Lei  

45,26 Lei

câștigați: 9,68 Lei (18%)
7103
În stoc
+

Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.

Sortimentele de cafea Arabica Selection sunt patru dintre soiurile de cafea Arabica, care amestecate, constituie traditionalul amestec illy.

Aroma bogata, note de caramel și fructe uscate

În Columbia, Anzii Cordilieri sunt împărțiti în trei lanturi muntoase, creand condițiile ideale pentru creșterea cafelei de calitate. Diferitele combinatii de sol, altitudine si clima, fac acest teritoriu unic, unde cafeaua poate fi recoltata de două ori pe an.

Aroma este bogată: consistenta mediu – complete, îmbunătățește echilibrul perfect intre dulceață, amăreala și aciditate. Există note surprinzatoare de caramel și nuci, cu delicate urme de ciocolată și pâine prăjită.

illy Monoarabica Columbia îndeplinește toate standardele ”Federación Nacional de Cafeteros”, și a obținut logo-ul IGP (Protected Geographic Indication) - o acreditare recunoscuta la nivel mondial; o garanție privind originea și calitatea produsului.