illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii)
illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii) illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii) illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii) illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii) illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii) illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii) illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii)

illy Kit Max Petrone (6 cesti cappuccino+6 farfurii)


Comenzi telefonice: 0753 033 330
 

595,30 Lei

22279
În stoc
+

Massimiliano Petrone s-a nascut la Torino in 1983 si este una dintre cele mai inovatoare figuri din pictura italiana contemporana. Lucrarile sale reunesc o varietate de tehnici, experimentand in mod constant stiluri noi, folosind vopsea de ulei, spray-uri și acrilice. Activitatea sa se extinde și catre grafica, video, dar si catre reevaluarea obiectelor de design. In 2015, dupa succesul picturii sale realizate live, si-a inceput colaborarea cu illy pentru Clusterul de Cafea de la Expoztia din Milano. Lucrarea a fost revizuita si reinterpretata pentru noua colectie de cesti illy, artistul pornind de la o pata de cafea, animata prin desene grafice folosite la benzile desenate.

COLECTIA

Max Petrone ne spune sase povesti, folosind o tehnica, ce are ca punct de plecarea o pata de cafea. Artistul porneste de la faptul ca “prima incercare este intotdeauna buna" si isi continua lucrarea fara a face in prealabil un plan pentru a obtine un design anume. Nu exista cadre complexe, sau elaborari sofisticate, ci doar simplitate si abordari jucause. Protagonistii povestirilor lui Max Petrone cauta ceva aventuros, isi exploreaza propria lume, fiecare urmandu-si propria cale. Pentru ca povestile lor sa continue, fiecare utilizator al cestilor, consumator de cafea, isi poate folosi propria imaginatie

Fiecare cescuta are propria poveste spusa de artist, sugerand personaje si stari, invitand pe toata lumea sa contribuie la narațiune, intr-un dialog care este inviorator si sincer.