illy Espresso ESE, decofeinizata, 18 monodoze, ambalate individual
illy Espresso ESE, decofeinizata, 18 monodoze, ambalate individual illy Espresso ESE, decofeinizata, 18 monodoze, ambalate individual

illy Espresso ESE, decofeinizata, 18 monodoze, ambalate individual


Comenzi telefonice: 0753 033 330
 

29,29 Lei

7997
În stoc
+

illy a facut in asa fel incat prepararea unui espresso autentic italian sa fie posibila atat acasa, la serviciu, sau in locatiile Ho.Re.Ca cu consum redus si asta cu ajutorul monodozelor E.S.E (Easy Serving Espresso). Fiecare monodoza contine cantitatea optima de cafea, perfect macinata si atent presata. Folosind acest sistem nu se pot strecura greseli in preparare. Prin simpla introducere a unei monodoze intr-un echipament ce foloseste sistemul E.S.E., in 30 de secunde puteti avea cel mai autentic espresso italian, cu aroma, crema si gust perfect.

Medium roast (prajire medie) - Un echilibru Intre intensitate si delicatețe. Lasa loc aromelor de ciocolata, paine prajita, caramel si aroma usoara de flori. Extragerea cofeinei se face prin cea mai buna tehnica de extractie, este sub 0.01%, jumatate din cantitatea prevazuta de lege pentru cafelele decofeinizate.

illycaffe