Reducere 11%
illy espresso, Arabica Selection - GUATEMALA, boabe, 250 g

illy espresso, Arabica Selection - GUATEMALA, boabe, 250 g


Comenzi telefonice: 0753 033 330
Pret vechi: 39,07 Lei  

34,88 Lei

câștigați: 4,19 Lei (11%)
7097
În stoc
+

Cutia din metal, argintie, eleganta, permite protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea. Datorita sistemului inventat si patentat, illy extrage aerul din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert, presurizat. Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni.

SSortimentele de cafea Arabica Selection sunt patru dintre soiurile de cafea Arabica dintre cele 9 varietati de cafea, care amestecate,constituie traditionalul amestec illy.Sortimentele de cafea Arabica Selection sunt patru dintre soiurile de cafea Arabica dintre cele 9 varietati de cafea, care amestecate,constituie traditionalul amestec illy.ortimentele de cafea Arabica Selection sunt patru dintre cele noua soiurile de cafea Arabica, care amestecate, consituie traditionalul amestec illy.

Dulce si aromata.

O cafea de o delicatete definita: scoate in evidenta tenta de ciocolata, urmata de o seductie de caramel, citrice si miere.

Teritoriu: Huehuetenango.

O regiune montana, necontaminata, pe cat de frumoasa, pe atat de dificil de accesat. Vantul cald provenind din Mexic tempereaza frigul si permite cultivarea pana la 2000 de metri altitudine.