Espressor Francis Francis X9
Espressor Francis Francis X9 Espressor Francis Francis X9 Espressor Francis Francis X9

Espressor Francis Francis X9


Comenzi telefonice: 0753 033 330
 

1.548,19 Lei

60177 black / 60178 red
Lipsa stoc

PRODUSUL se aduce LA COMANDA.

X9 - in puritatea formei sale, o expresie a fiabilitatii. Corpul espressorului este din aluminiu, cu finisaje cromate, cu un suport pentru cesti cu o structura eloxata. Un design inovator, o forma eliptica. Este compact, iar toate comenzile sunt pe partea frontal a apartului. Rezervorul de apa poate fi extras parțial afara pentru umplere, chiar si in timp ce espressorul se afla in functiune. Volumul in ceasca se mentine constant dupa presetare, iar pe timpul umplerii cestii se mentine aprins un LED. Se pot preseta doua volume diferite ale unui espresso si in functie de preferita consumatorului se poate actiona unul dintre ele.

X9 este esența sistemului illy Iperespresso: pe langa functia de baza, cea de a ajuta in prepararea unei cafele de calitate, espressorul a devenit si piesa de design

ISTEMUL IPERESPRESSO, este un sistem inchis ce foloseste capsulele illy. Un sistem inovator pentru capsule, creat de catre inventatorul espresso-ului de astazi. Preinfuzia și emulsia garanteaza un produs de calitate superioara: cremos, cu mai multa aroma si la temperatura potrivita. Acest sistem se bazeaza pe folosirea capsulelor illy, capsule ce au o camera de extractie inteligenta care imbunatateste consistenta si gustul cafelei in interiorul ei. Cafeaua curge direct in ceasca, nu exista contact direct cu aparatul, caracteristicile acesteia nefiind in nici un fel influentate.

Pentru mai multe detalii tehnice despre acest aparat va rugam accesati butonul: Caracteristici, sau cartea tehnica a aparatului.

La cerere se pot aduce si variantele de culoari: rosu si negru. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la suportclienti@coffeeandme.ro.

Gama de capsule Iperespresso ce se pot folosi pe acest espressor cuprinde:

illy Iperespresso 21 capsule (cod 7734)

illy Iperespresso lung 21 capsule (cod 7754)

illy Iperespresso decofeinizata 21 capsule (cod 7736)

illy Iperespresso 21 capsule dark (cod 7735)

illy Iperespresso Monoarabica 21 capsule Brazilia (cod 7472)

illy Iperespresso Monoarabica 21 capsule Guatemala (cod 7473)

illy Iperespresso Monoarabica 21 capsule Etiopia (cod 7474)

illycaffe
Capusle Iperespresso
1200 W
15 bari
  • Intrerupere automata a extractiei cafelei
  • Modul Power safe
  • Setari volum programabile
Otel
0.7 litrii
Metal
40 x 20 x 36 cm