Ceai negru clasic

Ceaiul negru este obținut lasand frunzele de ceai sa se oxideze complet, in mod natural, inainte de a fi uscate. Frunzele sunt lasate pentru inceput la uscat cel mult 18 ore în ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in incaperi umede si reci. Acest procedeu da frunzelor culoarea neagra. Infuzia are culoare rosiatica, cu gust mai intens decat al ceaiurilor mai putin oxidate, putand avea arome de migdale, flori salbatice, fructe, malț.

Cele mai populare ceaiuri clasice negre sunt: English breakfast si Darjeeling.

Amestecul de ceai Breakfast combina Ceylon (Sri Lanka), Darjeeling (India) si Assam (India). Este ceasca de ceai perfecta pentru cei ce se scoala dis de...

În stoc
+

Ceai negru - Earl Grey
  44,56 Lei

Cel mai cunoscut ceai aromat este un amestec simplu, traditional de ceaiuri chinezesti. Este ca o vraja pentru toti iubitorii de pere bergamute din...

În stoc
+